Wat maakt I-O Health bijzonder?

Toegankelijk

Het optimaliseren van een goede gezondheid (preventief) op een laagdrempelige manier voor iedereen toegankelijk zien te maken. Dat is mijn doel. Zie het als een apk-check maar dan voor jouw lichaam! Want misschien kom jij wel tekort aan essentiële voedingsstoffen of ontbreekt er een goede balans tussen bepaalde verhoudingen? Maar ervaar jij geen acute klachten dan is de stap naar een arts vaak te groot.
Zonder dat er dure bloedtesten of een medisch traject aan te pas komt maakt I-O Health gebruik van handige tools waarmee we de juiste inzichten verkrijgen. Kortom: I-O Health zorgt dat jij straks precies weet hoe het met jouw gezondheid gesteld is, op een toegankelijke manier! Bovendien worden de coachingsgesprekken en bijbehorende opdrachten online uitgevoerd wat er voor zorgt dat jouw doel eenvoudig vanuit huis te realiseren is. Op jouw tempo en wanneer jij wilt!

Integrale kijk

Bij I-O Health wordt verschil gemaakt door te kijken naar de mens in zijn geheel. Door het aanbieden van totaalbenadering onderscheid ik mijzelf in een wereld vol diëtisten en coaches waarbij je toch vaak ziet dat de focus op één enkel onderdeel ligt. Door bij klachten echter meerdere leefstijlaspecten onder de loep te nemen, op zoek te gaan naar de onderliggende oorzaak, komen we écht tot de oplossing van jouw vraagstuk. En dat is de sleutel voor blijvend resultaat! In mijn integrale benadering ben ik als het ware jouw life coach op verschillende leefstijl gerelateerde vlakken.

Persoonlijke aandacht

Door bewust te kiezen voor een-op-een coaching, het maatwerk wat daardoor geleverd wordt en de persoonlijke aandacht die ik heel belangrijk vind onderscheid I-O Health zich. Want als er íets maatwerk is, dan is het wel voeding, jouw gezondheid en jouw leven. Elke persoon en daarmee elke hulpvraag en situatie is anders. Zo zul je van mij ook geen kant-en-klare voedingsschema’s krijgen, maar wél veel praktische tips die jij vervolgens zelf kunt toepassen, op een manier die voor jou werkt. Het samenstellen van een hulpvraag maakt het meetbaar zodat we aan het eind van het traject ook wezenlijk verschil kunnen aantonen. Ik geef je inzichten en deel mijn kennis met je. Jij bent uiteindelijk degene die kiest voor groei en verandering. Tijdens jouw weg naar een goede gezondheid sta ik langs de zijlijn om jou te supporten en ervoor te zorgen dat jij de eindstreep – jouw doel – haalt!