Online coachingsprogramma

‘Get healthy from Inside & shine Outside’ package:

Ben jij nieuwsgierig geworden en bereid om samen met mij aan jouw gezondheid te werken? Bekijk dan hieronder de inhoud van het programma.

Kennismakingsgesprek

30 minuten (Via Zoom of telefonisch)

Intake & Plan van aanpak

Hulpvraag helder krijgen en doel opstellen, 60 minuten.

Opdrachten en tools voor het creëren van een gezonde leefstijl.

Voortgangsconsult 1

We bespreken de opdrachten en ik deel mijn bevindingen met je. Vervolgens ga jij aan de slag met de verkregen inzichten. Nieuwe aanvullende praktische tips brengen je dichter bij je doel.
60 minuten.

Voortgangsconsult 2

Voortgang bespreken, waar loop je nog tegen aan?
60 minuten.Een persoonlijk voeding-, suppletie en leefstijladviesrapport.

Evaluatiegesprek

30 minuten, na 6 weken.

                          

€ 325,-

Voel jij dat je na dit pakket nog meer behoefte hebt aan begeleiding? Geen probleem! Dan kun je altijd een los consult bijboeken, wanneer jij maar wilt.
Consult 30 minuten:    €45,-
Consult 60 minuten:   €75,-

Na het volgen van het online programma:

Ben je een stuk wijzer over wat een gezond voeding- en leefstijlpatroon nu precies inhoudt.

Weet jij of je genoeg aan waardevolle, essentiële voedingsstoffen binnenkrijgt en hoe je bepaalde tekorten, en dus (vage) klachten, in het vervolg voorkomt.

Heb je leren kijken naar je gezondheid in de brede zin en hebt inzicht verkregen in jouw persoonlijke aandachts- en verbeterpunten.

Geleerd méér aandacht en prioriteit te geven aan de verschillende leefstijl onderwerpen. Je leeft hierdoor ineens veel bewuster en met meer aandacht voor jouw gezondheid!

Heb jij unieke en waardevolle kennis verkregen over de kracht en invloed van je mindset. En begrijp jij dat dit dé sleutel is voor het resultaat wat jij op dagelijkse basis graag terug wilt zien in je leven.

Heb jij zelf een geheel persoonlijke, op maat gemaakte leefstijl- methode ontwikkeld die door bovenstaande inzichten deze keer ook écht life-changing werkt voor jou. Op de lange termijn!

Straal jij van binnen en buiten.

Twijfel je of heb je nog vragen? Laten we dan eens kennismaken!
Een kennismakingsgesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Zo kunnen we kijken of  het klikt en of ik je daadwerkelijk kan helpen.
Heb jij inmiddels al besloten om in  je gezondheid te investeren? Ook dan is het kennismakingsgesprek de eerste stap.
Ik kijk er naar uit je binnenkort te ontmoeten!

Veelgestelde vragen:

Om dit programma te doorlopen ben je ongeveer 2 à 3 maanden bezig. Let op! Dit is een indicatie. Alles gaat tenslotte op jouw tempo. Het veranderen van je lifestyle is vooral geen ‘quick-fix’ en mijn doel is een duurzaam resultaat te behalen (waar je de rest van je leven van kunt profiteren!). De tijd tussen de consulten kunnen we samen overleggen maar gemiddeld is een sessie één keer per twee weken. Bovendien zal de ene week wat intensiever zijn dan de andere. Maar zo is er ook een (tussen) periode waar jij lekker aan de slag gaat met de verkregen informatie en ik gewoon bereikbaar ben voor vragen. Ondertussen blijf je van mij aanvullende tips ontvangen en blijf ik jouw cheerleader langs de zijlijn!

Het boeken van losse sessies is alleen mogelijk ná het volgen van het online-programma. Het online-programma is een compleet samengesteld pakket waarin we waardevolle informatie verkrijgen over jouw voeding- en leefstijl gewoontes en in de gewenste richting kunnen bijsturen. Het veranderen van je leefstijl kost in het begin wellicht wat meer tijd, is oefenen en bijsturen maar vergt ook bewustwording. Daarmee is het doel niet haalbaar in enkel één of twee losse sessies. 

In het programma krijg je alles digitaal toegereikt. Zo voeren we ook de coachingsessies online uit, via het programma Zoom.