Het gezicht achter I-O Health

Hi, wat leuk dat je I-O Health hebt gevonden! Ik stel me graag even aan je voor:    

Ik ben Michelle en ben de oprichtster van I-O Health. Voordat ik begon als voeding en leefstijlcoach was ik meer dan 10 jaar werkzaam als Allround Schoonheidsspecialiste. Gespecialiseerd in het verbeteren van huidproblemen was ik met mijn cliënten ook altijd opzoek naar een onderliggende oorzaak. Steeds weer zag ik een patroon van leefstijl gerelateerde onderwerpen zoals voeding, stress en de invloed van een verminderde slaapkwaliteit terugkomen. Door ook toen al op een integrale manier te behandelen (waarbij ook de ‘binnenkant’ werd meegenomen door onder meer voeding- en supplementadviezen) boekte ik beter én sneller resultaat! En zo groeide een nieuwe interesse… Want wat is het gevolg van onze huidige leefstijl en hoe kan ik mensen vervolgens écht helpen met hun (huid) probleem? 

Begin 2020 besloot ik een belangrijke switch in mijn carrière te maken door mijn focus te verleggen van ‘schoonheid’ naar ‘gezondheid’. Na diverse opleidingen, cursussen, het lezen van talloze boeken, het volgen van webinars et cetera op het gebied van voeding & leefstijl werd het belang van het goed functioneren van de binnenkant (voor een mooie buitenkant) mij steeds duidelijker. Ik besloot deze kennis te bundelen en te starten met mijn eigen onderneming: I-O Health. Inside-Out, van binnen naar buiten dus.

Mijn missie is om jou via I-O Health te begeleiden tijdens jouw zoektocht naar een goede gezondheid. Alle duizend vragen omtrent: ‘wat is gezonde voeding? Wat is waar of enkel een trend? Waarom lukt het mij niet om een gezonde leefstijl blijvend, op dagelijkse basis te ervaren?’ Deze vragen, die had ikzelf ook. Het traject van leefstijl coaching en op die manier er bewust voor te kiezen je leven te mogen gaan verrijken heb ook ik de afgelopen jaren zelf doorlopen. En ik kan je zeggen, het is de beste investering die je aan jezelf cadeau kunt doen!

En nu? Met al deze opgedane kennis en ervaring help ik nu jou. Zodat ook jij jouw beste, mooiste, meest gezonde leven mag gaan leiden. Want dat gun ik je!

Liefs,                                          

Michelle